סיסמתך תשלח אליך בדואר אלקטרוני

קמפיין שטראוס

מאת: הלידרים | 2 ביוני 2019

 

לידרים: 26 מתוך 26

אפרת אנזל

View this post on Instagram

אם אתם עוקבים אחריי בשנים האחרונות, אתם יודעים שאני ממעטת לפתח מתכונים עבור חברות מסחריות. אני מקבלת פניות לפיתוח מתכונים כמעט כל יום, והתשובה כמעט תמיד שלילית. הסיבה מאוד פשוטה – אני רוצה לבשל מה שבא לי, ללא מגבלות או הנחיות, ויותר חשוב – אני רוצה לבשל מחומרי גלם שממילא קיימים במקרר ובמזווה שלי. אז כשפנו אלי משטראוס ושאלו אם אני יכולה לפתח להם מתכון עבור שבועות עם החמישה מוצרים שאני הכי אוהבת של החברה, נעניתי לאתגר בשמחה. במקרר שלי ממילא תמיד יש יוגורט יווני, שמנת מתוקה ויוגורט דנונה 3% (בחיים לא תמצאו אצלי מוצרים 0%), כמעט תמיד אפשר יהיה למצוא סימפוניה, ומאז שגיליתי את החומוס המצונן, צריכת החומוס בבית עלתה פלאים. ותמיד יש גם קוואקר, אבל הוא לא במקרר, הוא במזווה 🙂 ואז הם אמרו עוד משהו: נשמח שתפתחי מתכון למנה עיקרית, כי את המנה הראשונה מפתח טום אביב, ואת האחרונה הקונדיטורית אור שפיץ. יאללה, זו היתה הזדמנות מעולה לעוף על אחד המאכלים שאני הכי אוהבת בעולם – שישברק. שישברק הוא אחד מהמאכלים האהובים עלי, מאכל מהמטבח הערבי. אין פעם שניסע לצפון ולא נעצור ב”עזבה” ונאכל כיסנים קטנים, ממולאים בשר טחון ומתובל, ומבושלים ביוגורט חם. כל כך הרבה עדינות ותשומת לב בתוך קערה חמימה ומנחמת. אז לכבוד חג השבועות, החלטתי לפתח את הגרסא הצמחונית של השישברק, בה את הבשר מחליף תרד טרי, אבל לא פחות חשוב – “סחבתי” את המתכון לכיוון איטליה (בצק חלמונים עשיר מחליף את הבצק הבסיסי של השישברק, שקשה יותר לרידוד וקיפול), ושיניתי את שיטת הבישול כך שתוכלו להגיש את המאכל הזה בערב החג, בלי לעמוד בלחץ ליד הכיריים ולפחד שהיוגורט יתפרק והכיסנים יידבקו. ואם כבר מדברים על איטליה, אז את הפרמזן המסורתי מחליפים גרגרי חומוס, שהאורחים מוזמנים לפזר מלמעלה. דבר אחד מרכזי לא השתנה בין המקור לפרשנות – הטעם. התיבול המובחן והנהדר של פלפל שחור, פלפל אנגלי ומוסקט בתוך הכיסן, שמשתכשך בשלולית חמימה של יוגורט מתובל בעדינות בשום, הוא הסיבה שאני כל כך אוהבת שישברק. ולכן, קבלו אותו – שישברק של אמצע הדרך, בין איטליה ללבנט. מנת שבועות מנצחת. המתכון המלא עכשיו אצלי באתר #בשיתוף_שטראוס #חגיגת_שבועות_עם_שטראוס @straussgroup צילומים משגעים: @avivshkury

A post shared by Efrat Enzel (@efrat_enzel) on

בלוג


טום אביב

View this post on Instagram

חג השבועות כבר עוד שניה כאן ואתם פשוט חייבים להכין את המתכון שהכנתי לכם עם כל המוצרים המטורפים ששטראוס שלחו לי, אז אם אתם רוצים בשולחן החג שלכם מעורב ירושלמי על בסיס בטטה ברוטב צ’זיקי מדנונה גריק כמו שלי, אז צפו ותרשמו, זה המתכון: לצ’זיקי גריק: 2 דנונה greek 7% 1 דנונה 3% 1 שמנת מתוקה 28% יטבתה שמיר נענע פטרוזיליה כוסברה 2 שיני שום כתושות 1 מלפפון קצוץ. מעורב בטטה קוביות בטטה מופשרות במשרה של שמן זית – עם בהרט סומק גמון וכורכום ומעט אבקת אספרסו למינימום חצי שעה במקרר. על מחבת רותחת מתיזים ספריי שמן זית של יד מרדכי ומקרמלים עם בצל סגול. כאשר הבצל מתחיל להחליף צבע מוסיפים את הבטטות עד השחמה. מעבירים הכל לקערה ומוסיפים 3 כפות כוסברה, שום קלוף ומערבבים היטב. במיקסר נקציף שמנת מתוקה של יטבת ודנונה גריק, נוסיף חצי כפית ראס חנות קורט מלח וקורט פלפל שאטה עד שנגיע לקצפת יציבה. הגשה: על צלחת נעשה משיכת דנונה צ’זיקי. עליו נניח את המעורב בטטה ומעל נסגור עם אבקה שהוצאנו מהקפסולות של קפה עלית. אתם לא מאמינים איזה טעים זה, תנסו ותשלחו לי המתכון. @bara.video #בשיתוףשטראוס #חגיגת_שבועות_עם_שטראוס @straussgroup

A post shared by Tom Aviv טום אביב (@tom_aviv) on

אור שפיץ

View this post on Instagram

אם יש חג שאני אוהבת באמת!!!! זה שבועות! האווירה הנקייה באוויר והאפשרות להכין קינוח חלבי מבלי ליצור סכסוך משפחתי😜 איזה כיף ששטראוס שלחו לי את המוצרים הכי שווים על המדף בשביל ליצור קינוח שיפיל את כולם! אז קדימה אני מחכה לראות אתכם עושים אותו גם😜 לבסיס: 2 חפיסות צריך חפיסת פתי בר עלית 2 כפות קפה פלטינום עלית חצי כוס מים רותחים כוס חלב לקרם: 500 גרם גבינת סקי 3 כפות סוכר 3 פודינג וניל 2 גביעים גבינה סקי בטעם וניל לציפוי : 3 חפיסות שוקולד פרה מריר עלית 250 שמנת מתוקה יטבתה חופן גרנולה אנרג’י 2 כפות קפה PLATINUM עלית חצי כוס מים רותחים כוס חלב לקרם מעל: 500 גרם שמנת מתוקה יטבתה 3 כפות סוכר 3 פודינג וניל 2 גביעים מעדן סקי הוראות הכנה: בשלב הראשון נמיס קפה וסוכר במים רותחים ומוסיפים חלב. נטבול את העוגיות פתיבר עלית בקפה שלנו הכנת הקרם: נקציף יחד : סוכר , שמנת מתוקה , גבינת סקי ושמנת מתוקה עד לקבלת קרם יציב ואז ומזלפים. שוב עוגיות ושוב זילוף שוב עוגיות ושוב זילוף עד לגובה יפה ומכובד. מכניסים את העוגה לארבע שעות הקפאה ומקשטים בעזרת 300 גרם שוקולד פרה מריר עלית 250 שמנת מתוקה יטבתה חופן גרנולה אנרג’י. @straussgroup #חגיגת_שבועות_עם_שטראוס #בשיתוףשטראוס על הצילום המדהים והעריכה לא אחר מ @bara.video

A post shared by 🎂🍰🎀 העוגות של אור 🎀🍰🎂 (@or_shpitz) on

 

נטע ליבנה

View this post on Instagram

רגע לפני שאתם נסגרים על קינוח לערב שבועות, מציעה לכם להכין קינוח כוסות מושלם! קל לכנה וסופר מרשים. בסיס של עוגיות פתי בר עלית וקפה, קרם גבינה וניל, גרנולה קראנצ’ית, קרם קפה מעל לכל זה פרורי שוקולד מריר. קינוח כיפי שמתאים כפינוק גם ביום חול. רוצים לדעת איך מכינים? מצרכים: 150 גרם עוגיות פתי בר עלית 1 כף קפה מגורען אפריקאי של עלית (מומס ב-2 כפות מים רותחים) 50 גרם חמאה מומסת 250 מ”ל שמנת מתוקה יטבתה להקצפה 125 גרם גבינת סקי 1 גביע מעדן סקי וניל 1 אינסטנט פודינג וניל 1 כף קפה platinum של עלית (מומס ב-2 כפות מים רותחים) 1 כוס גרנולה אנרג’י שוקולד פרה מריר עלית לקישוט אופן ההכנה: טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון לפירורים, מוסיפים חמאה מומסת וקפה ומערבבים היטב. בקערת מיקסר מקציפים את השמנת, הגבינה, המעדן והפודינג עד שמקבלים קרם יציב. מחלקים את התערובת לשניים. לחצי מוסיפים את הקפה המומס ומערבבים. מעבירים כל תערובת לשקית זילוף. מרכיבים את הכוסות: מניחים מעט מתערובת הפתי בר הטחון בתחתית הכוס, מזלפים מעל שכבה של קרם הוניל, מעל מפזרים מעט גרנולה, מזלפים מעל מקרם הקפה ומקשטים בגילופי שוקולד מריר. גילוי נאות: #בשיתוףשטראוס #חגיגת_שבועות_עם_שטראוס

A post shared by Neta Livne ♥️ נטע ליבנה (@netalivne) on

גילי אלעד

View this post on Instagram

אבא חקלאי וילדות במושב הופכים את שבועות לאחד המועדים המדוברים בבית משפחת אלעד;) כל שנה אנחנו עושים ארוחה או פיקניק משפחתיים, והשנה אמא ביקשה ממני להכין מנה עיקרית ותוספת ללאנצ׳ המסורתי. אז עשיתי מה שאני יודעת לעשות הכי טוב בגזרת המזון- סינג׳רתי את אחותי ואחי האהובים לטובת המשימה, שנעשתה כולה על טהרת המוצרים של שטראוס. קבלו פירוט של שני המתכונים הקלילים והטעימים, שלוקחים בדיוק 10 דק׳ הכנה. לצפייה בכל שלבי ההכנה כנסו לסטורי #בשיתוףשטראוס #חגיגת_שבועות_עם_שטראוס @straussgroup עיקרית- רביולי שמנת ותרד מצרכים: 1 חבילת רביולי 4 גבינות “Eat Good” (שמבשלים בדקה!) 300 גרם תרד טעם הטבע 250 מ״ל שמנת לבישול של יטבתה (רגילה או בטעם פטריות להרפתקנים😊) 3 שיני שום (לטעם הטבע יש שום שמגיע קלוף) 1 בצל 3 כפות QUAKER 50 גרם חמאה הוראות הכנה: מטגנים את השום והבצל מוסיפים את התרד ומטגנים עד ריכוך מוסיפים שמנת ותבלינים לפי הטעם, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דק׳. בינתיים מבשלים את הרביולי במים רותחים כדקה. מסננים את המים ומוסיפים את הרוטב לרביולי המוכן. לקבלת מרקם קראנצ׳י מערבבים 3 כפות קוואקר עם 50 גרם חמאה (מחוממת במיקרו), ומכניסים לתנור ל-5 דקות עד להשחמת הקוואקר. את הקראמבל הקראנצ׳י בוזקים מעל המנה. תוספת- תבשיל תרד וחומוס על מצע יוגורט מצרכים: 300 גרם תרד טעם הטבע חבילת חומוס מבושל של טעם הטבע 1 בצל 3 שיני שום 1 גביע דנונה 3 אחוז + גביע דנונה greek %7 3 כפות QUAKER 50 גרם חמאה הוראות הכנה: מטגנים שום בצל ותרד עד לריכוך. מוסיפים את החומוס ומקפיצים עם תבלינים לפי הטעם. מסירים מהגז ומביאים לקירור. בינתיים מושחים צלחת גדולה ביוגורט ולאחר שהתבשיל התקרר מוסיפים אותו לצלחת. לקבלת מרקם קראנצ׳י מערבבים 3 כפות קוואקר עם 50 מ״ל חמאה (מחוממת במיקרו) ומכניסים לתנור ל-5 דק׳ עד להשחמת הקוואקר,הכי נוח עם שמן זית כתית מעולה של יד מרדכי. את הקראבל הקראנצ׳י בוזקים על המנה. שיהיה בתאבון וחג שמח!

A post shared by Gili Elad (Gilti Pleasure) (@gilielad) on

יפית בשבקין

View this post on Instagram

אני אוהבת להתפנק עם גבינות, במיוחד בשבועות, אבל פחות לעבוד קשה במטבח, הכנתי מטבל יוגורט בסגנון יווני, כמה שזה פשוט ככה זה טעים, תנסו את זה גם ותספרו לי איך היה הכנת המטבל: גבינת סקי 5% דנונה greek 7% שמיר  נענע מלח  פלפל מערבבים הכל ומסדרים בכוסות אישיות לכל אורח את כל הטוב הזה מגישים לצד באגט קראנצ’ עלית או למי שרוצה לשמור על הגזרה עם הפריכיות הטעימות של ENERGY זה רק 130 קלוריות בשקית. מקנחים עם כוס קפה מהקפסולות של עלית ושיהיה לכם חג שבועות שמח @straussgroup #בשיתוףשטראוס #חגיגת_שבועותעם_שטראוס #הדדיות_157 #foodinspiration #foodadventures #foodpicoftheday #photgraphyart #photographylover #photographyy #bready #photographylife #food52 #buzfeedfood #tastyfood #foodandwine #foodism #photographyworkshop #photofood #foodofinstagram #foodpornography #foodstyle #foodforlife #foodhunter #foodmakesmehappy #foodinsta

A post shared by yafit (@yafitbashevkin) on

 

 

שרית גופן

View this post on Instagram

אז קדימה זה המתכון מצרכים: שרוול אחד של ביסקוויטים עלית כוס גרנולה אנרג’י רבע כוס קפה Platinum עלית קר ללא חלב (מכפית גדושה נס) 2 כפיות קפה Platinum של עלית 3 כפות שמנת מתוקה יטבתה 1 אינסטנט פודינג וניל 500 גר’ גבינת סקי 100 גרם שוקולד עלית פרה מריר *** אפשר 2 כפות סוכר אופן ההכנה בסיס מפוררים את הפתי בר עלית גס ומערבבים עם הגרנולה מרטיבים עם רבע כוס קפה קר ללא חלב מרדדים בתחתית תבנית משומנת מילוי מקציפים 2 שמנת מתוקה קרה מהמקרר מוסיפים 2 כפות קפה Platinum ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם יציב. *** אפשר להוסיף סוכר מקפלים פנימה את הגבינה הלבנה יוצקים את המילוי על שכבת הבסיס מצננים במקרר כשעתיים טופ ממיסים במקרו חפיסת שוקולד פרה מריר עם שמנת מתוקה יטבתה + כפית קפה פלטיניות של עלית מצננים ויוצקים על העוגה ומפזרים מעל שבבי גרנולה לקישוט שיהיה לכם חג שבועות שמח גילוי נאות: #בשיתוףשטראוס #חגיגת_שבועות_עם_שטראוס @straussgroup

A post shared by Sarit Goffen Photographer (@saritig13) on

אסתר דורון צרפתי

View this post on Instagram

בורקס גבינות משפחתי. לא רוצה לעשות ספויילר, אבל יש מצב שהוא יהיה הכוכב האמיתי בשולחן החג בערב שבועות. סרטון עם כל שלבי ההכנה עכשיו בסטורי. מתכון לבורקס גבינות משפחתי: *תבנית בגודל 20×29 ס”מ* מצרכים: לבצק: חבילה בצק פילאס- מופשר לילה במקרר תרסיס שמן זית “יד מרדכי” למילוי: 500 גרם גבינת סקי 5% 3 פרוסות גבינה צהובה קצוצות 1 כף יוגורט greek 7% 1 כף דנונה 3% 1 כף שמנת מתוקה להקצפה 32% יטבתה 3/4 כוס גבינה בולגרית 5% קצוצה 1 כף באגט קרנצ’ של עלית טחון לפירורים (במעבד מזון) 1 כף קמח 1 ביצה גודל L 1 כפית מלח 1 כפית פלפל שחור לציפוי: 1 ביצה גודל L שומשום אופן הכנה: לשים בקערה גבינת סקי, גבינה צהובה, דנונה גריק, דנונה 3%, שמנת מתוקה, גבינה בולגרית, פירורי קראנצ’ באגט, קמח, ביצה, מלח, פלפל שחור ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה. לחתוך מלבן בצק לפי גודל התבנית. לרסס בתרסיס שמן זית יד מרדכי ולהבריש את התבנית. להניח את מלבן הבצק. לצקת את המילוי מעל הבצק. לסגור עם מלבן בצק נוסף. להבריש בביצה טרופה, לפזר שומשום. בעזרת סכין חדה ליצור חתכים (רק מלמעלה) בצורת ריבועים. לאפות בתנור 180 מעלות מצב אפייה במשך 40 דקות עד שהבורקס זהוב, לצנן את הבורקס בטמפ’ החדר ולחתוך לריבועים (הבורקס נחתך בקלות). @straussgroup #בשיתוףשטראוס #חגיגת_שבועות_עם_שטראוס

A post shared by אסתר דורון צרפתי (@moroccangirl_____) on



לירן רוזן

View this post on Instagram

🌼שבועות כבר כאן!🌼 בעזרת המוצרים המדהימים שקיבלתי משטראוס, הכנתי מתכונים קלילים שכדאי גם לכם לנסות- אתם תרגישו שהפצצתם מבלי להתאמץ. אז אם בא לכם לפתוח את ארוחת החג עם קנלוני תרד בשמנת לצד צ’זיקי, תרשמו את המתכון הזה: לצ’זיקי:🥒 2 דנונה greek 7% 1 דנונה 3% חופן שמיר חופן נענע חופן פטרוזליה חופן כוסברה 2 שיני שום כתושות 1 מלפפון לקצוץ הכל, לערבב את שני סוגי הדנונה, לפני ההגשה שפריץ ספריי שמן זית יד מרדכי, מעט מיץ לימון סחוט טרי ומלח ים. להגיש עם הפריכיות הטעימות ENERGY ובאגט קראנץ של עלית’. למות! קנלוני תרד בשמנת לבישול:🍶 חבילת קנלוני שמנת לבישול יטבתה תרד פרמז’ן עגבניות מרוסקות מלח ופלפל למלא את צינורות הקנלוני בתרד (שבושל לפני במי מלח) ופרמז’ן. לערבב שמנת לבישול עם עגבניות מרוסקות, מלח ופלפל ולזלף על הצינורות שעל התבנית. מעל פרמז’ן בנדיבות ולתנור למשך עשרים דקות בחום של 210 מעלות. שיהיה חג שבועות שמח !!! #בשיתוףשטראוס #חגיגת_שבועות_עם_שטראוס @straussgroup

A post shared by Liran Rozen (@liranrozenn) on

מירי משה

View this post on Instagram

Happy #shavuot with @straussgroup החג הכי יפה של השנה עוד רגע כאן, מסכימים?🍃 לצד התפריט שתכינו לערב החג, יש את סלט הצזיקי היווני שאי אפשר לוותר עליו. פוטוגני, טעים ומהיר להכנה. מה גם הוא יופי של תירוץ לנשנושים מסביב יחד עם הפריכיות הטעימות ENERGY והבאגט קראנץ׳ עלית. #חגיגת_שבועות_עם_שטראוס @straussgroup #בשיתוףשטראוס 🍃 מתכון צזיקי עם קוביות בטטה בתנור: מה צריך? 2 יוגורט greek 7% בסגנון יווני 4-5 שיני שום קצוץ 1 מלפפון חתוך לקוביות קטנות צרור שמיר קצוץ צרור פטרוזיליה קצוץ מלח פלפל גרוס שפריץ שמן זית יד מרדכי מעל קוביות בטטה אפויות בתנור. 180 מעלות – 40 דקות עד להזהבה אופן ההכנה: מערבבים את הירק היטב עם היוגורט מוסיפים שום ומלפפון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. ומעל מפזרים קוביות בטטה אחרי צינון קל. מרססים שמן זית יד מרדכי. מוסיפים עוד קצת ירק מעל. ומגישים. 🍃 #instabaker #instafeed #instafeeds #foodil #thefeedfeed #feedfeed #food52#f52#hautecuisines #israelikitchen #israeli_kitchen #gargeran#saladrecipe #saladyogurt #yoğurt #socialmediatip #socialmediaday #inmykitchen#stylingbyme#storytellers #foodandcuisines #foodanddining #breakfastfood #foodies #foodblogeats

A post shared by MIRI MOSHE (@_mirimoshe_) on

ליאור משיח

View this post on Instagram

אני רוצה לחלוק אתכם סיפור עצוב. לפני כמה שנים, כהרגלי בקודש, הכנתי עוגת גבינה לערב שבועות. איכשהו, לא ברור איך, אבל איכשהו, נשארה לי חתיכה מכובדת מהעוגה לקחת הביתה. התרגשתי, כי אין על עוגת גבינה. כבר דמיינתי איך בכל יום בשבוע הקרוב אני מיישרת אותה והפה מתמלא ריר. אבל אז, בת משפחה ששמה נשמר במערכת מפאת כבודה, הפילה את העוגה על הרצפה. כלומר על הכביש. כלומר היא מעולם לא הגיעה איתי הביתה. עכשיו, חשבתי לרוץ בחזרה הביתה, להביא מזלג, וסגנון ג׳ואי ורייצ׳ל לנצל את המצב עד תום. אבל היו עדים והעדפתי לא להגיע ליוטיוב באותו הערב. ליבי נשבר וגזרתי הוצלה. איזה מזל, ששבועות מגיע שוב בכל שנה! השנה אשמור על העוגה מכל משמר, ואיישר אותה בתקווה מעל צלחת ולא על הכביש. אז, כדי שגם לכם יהיה מה ליישר בחג, קחו מתכון מהמם לעוגת גבינה, כזו שהייתם אוכלים מהרצפה אם היא הייתה נופלת. עוגת גבינה עשירה לשבועות: לתחתית: 1 כוס גרנולה אנרג’י 15 יחידות פתי בר של עלית 25 גר׳ חמאה בטמפ׳ חדר אופן ההכנה: מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומעבדים עד שמתקבלת תערובת במרקם של חול רטוב. מעבירים את התערובת לתחתית של תבנית אפייה ומהדקים לתחתית. מקפיאים לפחות 10 דקות. למלית: 180 גר׳ סוכר 1 מיכל מעדן סקי בטעם וניל (125 גר׳) 200 גר׳ גבינת סקי 420 גר׳ גבינת שמנת 30% 4 ביצים שלמות 120 גר׳ שמנת מתוקה 32% של יטבתה קורט מלח אופן ההכנה: מחממים תנור ל-150 מעלות. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את הסוכר, המלח, מעדן הסקי, גבינת הסקי וגבינת השמנת עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את הביצים אחת אחת. מוזגים את השמנת המתוקה של יטבתה, ומעבדים עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה. מוציאים את תבנית העוגה מהמקפיא, ומניחים על תבנית תנור עמוקה. מוזגים את בלילת הגבינות פנימה, ומכניסים לתנור. מוזגים לתוך תבנית התנור העמוקה מים, עד כשליש מגובה תבנית העוגה. אופים 40-60 דקות עד שהעוגה מתייצבת. הציפוי: 150 גר׳ שוקולד פרה מריר מעולה 75 גר׳ חמאה פירות טריים שאוהבים אופן ההכנה: בקערה חסינת חום, מעל סיר עם מים רותחים ממיסים את השוקולד עם החמאה. מערבבים טוב לקבלת קרם חלק. מפזרים את הקרם מעל העוגה ומקשטים בפירות שאוהבים! בתיאבון!! גילוי נאות: #בשיתוףשטראוס #חגיגת_שבועות_עם_שטראוס ‏@straussgroup

A post shared by Lior Mashiach • Pastry Chef (@lioroooosh) on

ללי האס

View this post on Instagram

איזה כיף לי, יש לי כאן המון מוצרים של שטראוס שיעשו לי וגם לכם את החג, הכנתי לכם מתכון קליל של רביולי גבינה שהוא MUST בכל שולחן חג, אתם רושמים את המתכון? חג שמח @straussgroup #בשיתוףשטראוס #חגיגת_שבועות_עם_שטראוס מצרכים למתכון- 2 חב׳ רביולי גבינה Eat Good 1 חב’ תרד טעם הטבע 1 רוטב שמנת פטריות יטבתה 1 שמנת לבישול 9% יטבתה 1 גבינת סימפוניה 5% 1 דנונה 3% 1 דנונה greek 7% תרסיס שמן זית ״יד מרדכי״ 4 שיני שום פרוסות 1 בצל גדול קצוץ כוס חד פעמית של QUAKER להכנה מהירה 1 כפית מלח גס 1 כפית פלפל שחור גרוס 1 כפית אגוז מוסקט (זה הןפיעה כבר 5 שורות קודם לדעתי זו טעות) אופן ההכנה- בסיר רחב ונמוך מרססים שמ״ז יד מרדכי ומטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה. מוסיפים את שיני השום ומטגנים ביחד עוד דקה שתיים. מוסיפים את חבילת התרד ומערבבים עד שנפח התרד יורד. מוסיפים את המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומערבבים. מוסיפים לסיר את כל מוצרי החלב, מערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש לנמוכה. בינתיים מכינים את קישוט הקוואקר- מרססים שמ״ז במחבת קטנה, מחממים ומוסיפים כוס חד פעמית של קוואקר וקורט מלח דק. מערבבים טוב בכף עץ תוך כדי חימום עד שהקוואקר משנה את צבעו לזהוב ומסירים מיד מהאש. מכינים את הרביולי בסיר נפרד לפי ההוראות על האריזה, מוסיפים לרוטב, מערבבים טוב ומעבירים לצלחות הגשה. מפזרים מעל את הקוואקר הקריספי, ובתיאבון!

A post shared by