סיסמתך תשלח אליך בדואר אלקטרוני

קמפייו טחינה בארכה

מאת: תמיר ילינק | 23 בדצמבר 2018

לידרים: 100 / 100

 

אודליה קצמן

 

View this post on Instagram

כל ארוחת שישי טובה חייבת להסתיים בקינוח טוב 🥧 אני באופן אישי מאוד אוהבת טחינה והחלטתי שהפעם השולחן שלי יכלול מגוון מנות עם טחינה כמו תירס על האש, חציל קלוי, גזר אפוי ובטטה עם שמן זית, ולכל זה אני מוסיפה את הטחינה החדשה של בארכה: טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא וטחינה גולמית מעודנת שום לימון, במרקם קטיפתי שניתן לזלף ישירות על המנות מבקבוק לחיץ, נורא פשוט ונוח. וכמובן לקינוח עוגת טחינה מייפל ופקאן מקמח שיפון מלא. המתכון כבר מחכה לכם גם בבלוג. אז מה צריך? 1 כוס קמח שיפון מלא 2 ביצי חופש אורגניות 1/4 כוס סירופ מייפל 1/4 כוס סוכר קוקוס 1 כפית תמצית וניל 1/3 כוס שמן אגוזי מלך/זרעי ענבים/זית 1/3 כוס מים 1/3 כוס טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא של בארכה 1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום 1/2 כוס פקאן קלוי לזילוף: 1/2 כוס מייפל אופן הכנה: טורפים את הביצים. מוסיפים את השמן, המייפל, הסוכר, המים, הטחינה והוניל ומערבבים. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים לבלילה חלקה ואחידה. קוצצים פנימה את הפקאן הקלוי ומעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת. אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות במשך 30-35 דקות או עד שקיסם יוצא לח עם פירורים. מוציאים את העוגה מהתנור ומזלפים בסירופ מייפל. @baracke.il #טחינהבארכה #מברוכ_על_הברכה

A post shared by Bake Care by Hodelia Katsman (@hodeliakatsman) on

קרן בליס

 

View this post on Instagram

Tahini cookies are the best ! these crackly melt in your mouth cookies are made with only a handful of ingredients. They’re really quick to prepare, healthy and very tasty. עוגיות טחינה אהובות עלי מאד בשנים האחרונות , אולי בגלל שהן קלילות ונימוחות וכל אחת מתאימה בול לביס. המתכון המעולה הוא של @the_cookie_fairy (המתכון בסטורי) את העוגיות הכנתי מהטחינה הגולמית החדשה של בארכה אגב יש להם גם טחינה מעודנת שום ולימון . וממש נוח להשתמש בה היא בבקבוק לחיץ וזה לא מלכלך היא גם ממש טעימה ככה . . . . #creativeliving #curated_nature #Aslowmoment #authenticliving #Foreverfaffing #Inspiredbyflowers #ofsimplethings #Floralstories #raw_flatlays #thesimpleeveryday #mywhitetable #flatlayout #tv_soft #Seeingthepretty #botanicaldreamers #flowersgram #aseasonalshift #playingwithpetlas #petitjoys #wreathmaking #moodforfloral #coffeeandseasons #tv_neatly #טחינהבארכה #מברוכ_על_הברכה Inspiredbyflowers# #Gatheredstyle #tvstillife #Alittlebeautyeveryday #naughtyteas #RachelGreen_ii231218

A post shared by Visual Storyteller / Flatlays (@keren.flea.style) on

 

אביב גבילי

 

 

אורלי אשריאן

 

View this post on Instagram

לאחרונה שיניתי את כל התזונה שלי. וכשארוחת הצהריים שלי מסתכמת בכמה ירקות מאודים, את הפינה סוגרת לי טחינה של בארכה בבקבוק לחיץ ,במרקם קטיפתי שאפשר לאכול ישר מהבקבוק רוצים מתכון? קחו כמה ירקות שיש לכם במקרר חתכו אותם גס או קטן איך שאתם אוהבים זלפו מעל שמן זית ,מלח ופלפל הכניסו לתנור ל 180 מעלות עד להזהבה כל עוד הירקות חמים ,זלפו מעל טחינה בבקבוק לחיץ שתשדרג לכם את הארוחה מומלץ טעם שום ולימון 🍋 #טחינהבארכה #מברוכ_על_הברכה @baracke.il . #love#food#vegan #halthy#winter#sweetpotato #orliashrian #happy#mood#good#nobaddays

A post shared by ORLI ASHRIAN (@orli_ashrian) on

סול שוורץ

 

חני חנן

View this post on Instagram

🍟🌭🍟💪🌭🍟🍋 Lunch Time 🥢🌭🍟 _______💥_____ SUNDAY VIBES _______👊____ Oven Baked Fries & Sausage, Also Onion Rings with Egg & Bread Crumbs oven baked, Out Brown & Crispy..👉..My Favorite In Every Meal Tahini !. So all goes with Tahini – One with Whole Sesame & One with Garlic & Lemon 🍋 / / Ketchup & Mustard../ Healthy, Quick & Delicious Start for Sunday 💃💃💃___________🙏 Beautiful SUNDAY 🙏____👊____________________ #טחינהבארכה #מברוכ_על_הברכה @baracke.il צהריים טובים חברים.. 💫..ראשון..💫. שבוע טוב ומבורך.💫💫.. טחינה “בארכה” יצאה בשני טעמים חדשים./ . אחת טחינה גולמית משומשום מלא, ואחת מעודנת עם שום ולימון.. טעימיםםם בטירוף והאמת שאפשר לאכול אותם כך ישר בלחיצה קצרה .. אין צורך להוסיף מים רק מי שירצה… אני אוהבת אותה כך גולמית, הכיי בריאה וטעימה.. מי שמכיר אותי יודע שטחינה אצלי זה מקום ראשון בבית.. גם לפעמים אוכלת אותה כך ומוסיפה דבש מעט וזה חלומי.. רוצו לקנות תהנווו בטירוף.. 💃..👊… אז נישאר לי מלאאא אוכל משבת אבל ביום ראשון מתחשק משהו הכיי קליל.💥. אז צ’יפס אפוי בתנור, נקניקיות בייבי צלויות גם בתנור וטבעות מבצל טרי בציפוי ביצה ופירורי פנקו וכן גם אפויים בתנור עם מריחה קלה של שמן על נייר האפייה ומעל לרסס מעט שמן.. יצא קריספי וטעיםם.. אז המשך ראשון חמים ונעים 💫💫💫 שבוע מבורך 💛🧡 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #feedfeed#foodstyling#foodpics#tastingtable#onthetable#healthyfood#realfood#cleaneating#healthychoices#eeeeeats#fitfood#foodphotography#food52#f52grams#foodporn#foodstagram#foodie#huffposttaste#buzzfeast#beautifulcuisines#foodandwine#buzzfeedfood#instafood#healthyeating#healthy#eatclean#food#breakfast

A post shared by Hani Hanan (@hani0709) on

שחר סבאג

 

 

אסיה פלקוב

 

View this post on Instagram

היום בארוחת צהריים שלי- סלט ועלי גפן עם תוספת טעימה במיוחד של טחינה גולמית מעודנת של בארכה בטעם חלומי, מרקם קטיפתי שאפשר לאכול אותה ישר על ידי לחיצה קלה ונוחה שמשדרגת כל מנה 😋 🙌🏻 @baracke.il #טחינהבארכה #מברוכ_על_בארכה #מברוכ_על_הברכה מתכון לעלי גפן מצרכים: כ-30 עלי גפן 6 כפות שמן זית 2 שיני שום 1 בצל 1/2 כוס צנוברים 2 כוסות אורז בסמטי 1/2 קופסת עגבניות קצוצות 3-4 כפות שמיר כף עלי נענע מלח פלפל מיץ משני לימונים אופן הכנה: * קוצצים דק את הבצל והשום. מחממים במחבת 3 כפות שמן זית ומכניסים פנימה את הבצל והשום. * מוסיפים את האורז ומטגנים יחד תוך ערבוב. מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לערבב. * מוסיפים מעט מים רותחים, על מנת לתת לאורז חצי בישול. * מוסיפים מלח ופלפל וממשיכים לערבב כל הזמן. * מעבירים את האורז לקערה, מוסיפים את הצנוברים, השמיר והנענע ומערבבים. * לוקחים עלה גפן, ומניחים תלולית רוחבית (כמו קבבון) על צידו המחוספס של העלה. * מקפלים את העלה לכיוון המרכז, פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל ומגלגלים פנימה מלמטה למעלה. שימו לב לעשות זאת בצורה מהודקת, אך לא מהודקת מדי. * משמנים סיר ב-3 כפות שמן זית. * מסדרים את העלים המגולגלים בשכבות מסודרות בסיר, כאשר צד התפר פונה כלפי מטה. לשים לב לא לצופף מדי את העלים. * מעמידים את הסיר על הגז ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי ואת מיץ הלימון. * מניחים צלחת מעל העלים ולוחצים את העלים פנימה. * מביאים לרתיחה, סוגרים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ-45 דקות. * מעבירים את עלי הגפן לצלחת הגשה באמצעות מלקחיים. * זולפים את הטחינה של בארכה מעל עלי הגפן ומגישים. #ad

A post shared by 🌵Asia Chic🌵 (@asiachic) on

אפרת ליכשטנדד

 

בת שבע מולר

זהבה מז’יבובסקי

רינה ביינס

ענבל תהומי

מורן אפטר

איבון איילה

אסתר דורון צרפתי

View this post on Instagram

עוגיות טחינה נימוחות ונמסות בפה ב5 דקות עבודה! את העוגיות הכנתי עם הטחינה החדשה (והטעימה בטירוף!) של בארכה – טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא בבקבוק לחיץ נוח לשימוש *מתכון עכשיו באתר לינק בביו* http://morrocangirl.com/עוגיות-טחינה/ בשיתוף – @baracke.il #טחינהבארכה #מברוכ_על_הברכה #tahini #tahinicookies #leaders_food #thekitchn #buzzfeedfood #theartofplating #foodphotography #foodwinewomen #shareyourtable #foodblogger #foodblog #foodbloggers #foodblogfeed #instafood #f52grams #food52 #feedfeedvegan #feedfeed #thefeedfeed #tastingtable #moroccofood #moroccanfood #moroccanstyle #modernmoroccanfood #יוצאלאור_45872

A post shared by אסתר דורון צרפתי (@moroccangirl_____) on

אלכסנדרה סילבר

 

View this post on Instagram

Всем привет! Сегодня среда, а это значит… да ничего это не значит😅 Доброе утро 😘 ⠀ Ловите рецепт как вкусно приготовить цветную капусту 🤩 Если вы ее конечно любите😅 Я ее просто обожаю 🔥 ⠀ Залейте капусту холодной водой, добавьте 1 ст. л соли на ~20 минут. Зачем? А затем, что там могут быть жучки паучки😏 Промойте таким образом капусту, это мой вам совет😉 ⠀ Промыли? Ставим на огонь, солим по вкусу и варим ~30 минут. Достали, остудили и разобрали по соцветиям 🥦 ⠀ Отдельно смешайте майонез +соль+перец, добавьте капусту, перемешайте и в духовку ~180-200 градусов на 20 минут. Как только появится золотая корочка – доставайте, готово))))) ⠀ Да, рецепт не пп😅 Вы такого от меня не дождётесь)))))) ⠀ И совсем на любителя – тхина @baracke.il !! Ну это нереально вкусно! Я могу есть такую капусту, пока не лопну 🤤 Ну или пока Йони не учует запах)))) ⠀ А вы любите цветную капусту? И как вам такие простые рецепты?))) ⠀ סדרת הטעמים החדשה של טחינה בארכה, הטעם לא עוזב את הפה ! ⠀ #טחינהבארכה #מברוכ_על_הברכה

A post shared by Aleksandra Silver (@aleksandra__silver) on

אופיר פישל

אולגה טכשר

View this post on Instagram

Perfect breakfast – toasted bread with tahini and date honey ❤️ בין דייסה לדייסה אני מגוונת את ארוחות הבוקר שלי בעזרת לחם כוסמין קלוי עם תוספת טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא של בארכה וסילאן. אחד השילובים האהובים עליי מאז שעליתי ארצה והכרתי את טחינה 😊 פשוט מזלפים ישירות מהבקבוק הלחיץ, בלי ללכלך, מוסיפים את הסילאן ונהנים מארוחת בוקר מזינה וטעימה ✨ בשיתוף עם @baracke.il #טחינהבארכה #מברוכ_על_הברכה #vegan #plantbased #govegan #veganfood #healthybreakfast #healthyfood #healthylifestyle

A post shared by Olga Touksher / המרכיב הסודי (@markiv_sodi) on

אורי קראוס

View this post on Instagram

בדרך כלל אני לא מספיקה לאכול ארוחת בוקר, במקסימום עוגיה או איזה שייק מהיר, לבארכה יש שני טעמים חדשים של טחינה בבקבוק לחיץ ככה יותר קל להתפנק – טחינה גולמית מעודנת שומשום מלא וטחינה גולמית מעודנת שום לימון. רק מזלפת קצת ואני מסודרת עם ארוחה מושקעת ומשודרגת! שני הטעמים היו ממש טובים וקטיפתיים ובתור חובבת טחינה היה ממש כיף לא לעבוד קשה על להכין אותה וגם להנות ממנה באותה מידה 😊 אגב אהבתם את החביתת עין במחבת פנקייק?גם זה נועד לקצר תהליכים מכינים 4 במכה😜 #טחינהבארכה #מברוכ_על_הברכה @Baracke.il #sponsored #magazine_food #buzzfeedfood #foodblogger #instafood #isreali_kitchen #isreali_food #foodies #foodphotography #foodwinewomen #lifestyleblog #joeytribbiani_ii271218 #breakfast #breakfestfeeding #foodporn #motherhood #mommyblogger #mykitchen #foodphotography #אוכל #פודיז #שמיים_45872 #בוקרטוב #ארוחתבוקר #צילוםאוכל #מטבחשלי

A post shared by Ori Kraus – אורי קראוס (@ori.kraus) on

אלונה נובה

 

נטע סלומין

לי אמליך

בר שלג

View this post on Instagram

התחליף המושלם שלי ללחם הוא לחם טחינה, פשוט ומהיר להכנה והכי חשוב נטול פחמימות! 🍞 בשביל להכין אותו אני משתמשת בטחינה של בארכה, האמת, שהיא כל כך טעימה ובמרקם קטיפתי שאני אוהבת לאכול אותה פשוט ככה כמו שהיא, ומה יותר נוח מלהשתמש בבקבוק לחיץ? המלצה אישית- נסו את הטעמים החדשים טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא וטחינה גולמית מעודנת שום לימון 🍋 @baracke.il #טחינהבארכה #מברוכ_על_הברכה מתכון ללחם טחינה: ערבבו 4 ביצים, 6 כפות טחינה גולמית וכפית אבקת אפיה. הוסיפו מלח ופלפל והכניסו לתנור ב180 מעלות למשך חצי שעה. (אפשר להוסיף גם סילאן או לפזר גרעינים או שקדים אבל לא חייבים)

A post shared by Bar Sheleg (@barsheleg) on

טלי ברקוביץ מינס

 

ליאור משיח

View this post on Instagram

לפני כמה ימים ראיתי את עוגת הטחינה של @naamagaon והחלטתי שבא לי גם לנסות. עוגיות טחינה זה סופר טעים, טארט שומשום שחור זה מהמם, מי לא אוהב חלווה, בקיצור. עוגת טחינה. נעמה הוסיפה גרידת תפוז לעוגה שלה, ואני החלטתי דווקא להשתמש בטחינה לימונית ולראות מה יוצא. גלייז טחינה מייפל וגרעינים קלויים. יצא סופר טעים ונימוח!! רוצו להכין!! @baracke.il #טחינהבארכה #מברוק_על_הברכה העוגה מבוססת על המתכון של נעמה, שמופיע באתר שלה.

A post shared by Lior Mashiach • Pastry Chef (@lioroooosh) on

דפנה אויסטר מיכאל

View this post on Instagram

אנטיפסטי עם #טחינה , אחד הדברים הטעימים שיש מניחים על נייר אפייה משומן פרוסות שומר, קישואים,פלפלים בצבעים, כרובית,בצל,ועוד ירקות אחרים שאוהבים מזלפים שמן זית מעל ומעט מלח גס ומכניסים לצלייה בתנור מסדרים על צלחת הגשה, מפזרים עלי זעתר טריים ומזלפים ישירות מהבקבוק #טחינה גולמית מעודנת שום לימון #טעים #יאמי #israeli_kitchen #homefood #vegan #vegi #Yummy #מברוכ_על_הברכה #טחינהברכה #bloodyMary_ii301218 @baracke.il

A post shared by Dafna Oster Michael food blog (@bake_cook_food) on

נופר נטדגי

מיכל בן משה

לירי קרן

View this post on Instagram

בסופ״ש העמוס שהיה מצאתי זמן גם לעשות #דבריםשאניאוהבתלהכין . הכנתי עוגיות טחינה ממש פשוטות ועם הבקבוק הלחיץ החדש זה לקח בדיוק חמש דקות• מצרפת מתכון, תודו לי אחר כך. כוס טחינה גולמית של בארכה 3 כוסות קמח תופח 200 גרם חמאה מומסת 3/4 כוס סוכר • לערבב הכל בקערה• להכין כדורים קטנים במרווחים• להכין לתנור ב170 מעלות ל10 דקות עד שהעוגיות נסדקות• בתאבון💓 ספרו לי איך יצא! . . . . #טחינהבארכה #מברוכ_על_הברכה @baracke.il . . . . . . #applemartini_ii311218 #food #lovefood #cookies #flatlay #flatlaylove #flatlaylover #flatlaytoday #israeli_kitchen #israeli_food #foodporn #foodil #vintage #content #contentcreators @leaders.co.il

A post shared by L I R I K E R E N (@lirikeren) on

איתן וכסמן

רוקסי שרה ניימן

View this post on Instagram

HE🇮🇱⬇️ ידעתם שארוחת בוקר מפנקת כמו שמגישים בבתי קפה אפשר בקלות להכין בבית! כל מה שצריך זה רצון, בעל מפנק וטחינה של @baracke.il הכי כיף לגלות 2 טעמים חדשים של בארכה: טחינה גולמית מעודנת שומשום מלא וטחינה גולמית מעודנת שום לימון 🥗🌮🍳 #טחינהבארכה #מברוכ_על_הברכה РУ🇷🇺⬇️ Утро после предновогодней вечеринки без труда превращается в демо версию ежегодного сиквела « утро первого января», когда еле продравшие глаза люди, словно зомби выползают из кроватей и на полусогнутых направляются к холодильнику. ⠀ Только в этом году у нас не было традиционного доедания миски оливье, потому что я добрая хозяйка которая делится с гостями таким сокровищем, поэтому надо было что-то приготовить, дабы утолить откуда-то взявшийся после ночного обжирания голод. ⠀ На помощь в этом непростом деле был призван муж, который делает лучшую яичницу! И так, нам нужно: 🔸два яйца 🔸растительное масло 🔸сковородка и главное- крышка! ⠀ 🔺До разогрева сковородки налить на неё немного масла, затем яичную смесь , предварительно взбитую вилкой. Всё это дело обязательно накрыть крышкой и жарить с двух сторон. Перед подачей аккуратно сложить лопаткой пополам. ⠀ По желанию можно добавить специи или полить тхиной ( паста из кунжута), на которую меня подсадили однокурсники во время наших еженедельных путешествий. Так же не лишним будет подать свежие овощи и багеты с сыром. ⠀ 🍳Вуаля и идеальный завтрак готов! Ashdod 📍Israel

A post shared by 📍Israel ✈️ Travel Writer (@roxyjanuszko) on

הילה עושרי

 

View this post on Instagram

מי שמכיר אותי יודע שאני לא חובבת טחינה. אבל כשהתחלתי לפני כשנה לאכול נכון ובריא יותר גיליתי את הטחינה מחדש. עדיין זה לא הטעם האהוב עלי אבל אני בהחלט מוצאת את עצמי נהנית מטחינה בכל מיני דרכים. אחת מהם היא טחינה על פריכית אורז עםדבש או סילאן- נשנוש מהיר, טעים ובעיקר בריא. עכשיו בארכה יצאו עם שני מוצרים חדשים- טחינה גולמית מעודנת ושום לימון. הטחינה ממש טעימה (ואם אני אומרת….) וגם מגיעה בבקבוק לחיץ קל לשימוש וחוסך בלכלוך! בקיצור יאמי 🙃 #טחינהבארכה #מברוכ_על_הבארכה . . . . . #bloodymary_ii301218 #ipreview #chicfreakfblog #flatlay #foodie #foodflatlay #יאמי #טעיםלי

A post shared by ℍ𝕚𝕝𝕒 𝕠𝕤𝕙𝕣𝕚 (@chicfreak__) on

 

ענת לבל

אביה סופר

גילי אלעד

ורדה חזן

 

לירן רבני

טלי פלומן

View this post on Instagram

English below ⬇️👇 חופשת הלידה שלי תכף מגיעה לסיומה, ככה שאני מנסה לנצל את הזמן הפנוי שיש לי בבקרים כמה שיותר. 🌞 בזמן האחרון חזרתי להשקיע בבוקר ולהתחיל את היום עם קערת סמות’י. 😁 הפעם הוספתי בננה🍌, תמרים, אבוקדו 🥑 ו(הרבה) תרד, עם תוספות של גרנולה, חתיכות בננה והטחינה החדשה והטעימה של בארכה, שמגיעה בבקבוק לחיץ מאוד שימושי, מה שנתן לקערת סמות’י טוויסט נחמד בטעם. 👌 בשיתוף – @baracke.il 👉 My maternity leave is nearing its end, so I try to make the most out of the free mornings that I still have left. 🌞 Lately I got back to treating myself in the mornings and starting my day with a smoothie bowl. 😁 This time I mixed bananas🍌, dates, avocado🥑, (lots of) spinach and topped it with some granola, slices of banana and the new yummy tahini by Baracke, that comes in a super handy squeeze bottle, which gives my smoothie bowl a twist of flavor. 👌 . . . . #מברוכ_על_הבארכה #טחינהבארכה #eattheworld #foodandwine#instafoodie #foodforfoodies #feedyoursoul#feedfeed #f52grams#huffposttaste #buzzfeedfood #forkyeah #eeeeeats #foodie #foodil #foodspotting #gargeran #caipirinha_ii020119 #forkyeah  #eatfamous #foodgawker  #beautifulcuisines #heresmyfood #thefeedfeed #food52 #gloobyfood #onthetable #smoothiebowl #yummy #smoothie

A post shared by Tali (@omnomnomad_) on

ספיר בן ישי

 

View this post on Instagram

תקשיבו טוב, יש לי את הטחינה זאת שבוע בבית והיא כבר לקראת סיום!! האמת שמעבר לעובדה שזה פשוט נוח ממש לשימוש זה גם ממש טעים . כשטעמתי בפעם הראשונה אמרתי לעצמי, טוב נו טחינה מה כבר אפשר לחדש, אבל וואלה תוספת הלימון והשום כבר בפנים עשו את העבודה וחסכו אחת לי. מצאתי את עצמי כל בוקר מזלפת לי על הירקות וזה שידרג לי אותם פלאים. לכל אוהבי הטחינה מומלץ בחום. #מברוכ_על_הבארכה #טחינהבארכה @baracke.il

A post shared by sapir shilo Ben Ishay (@sapir_ben_ishay) on

שרית גופן

מירי משה

View this post on Instagram

Healthy morning with @baracke.il – A delicious meal with quinoa, black lentils, vegetables and garlic. lots of lemon and tahini. 🍃 Enjoy. חשבתם מה להכין לארוחת צהריים היום? קבלו רעיון לארוחה ללא גלוטן. תבשיל קינואה, ניתן להוסיף רצועות חזה עוף, עדשים שחורות, ירקות מכל סוג, שום קצוץ, לימון בנדיבות וזילופי טחינה טעימה של @baracke.il . ואיך לא חשבו על זה קודם?! טחינה בבקבוק לחיץ, זה גאוני! :)🍃🥗 #טחינהבארכה #מברוכ_על_הבארכה . . . #instafood#foodil#foodies#morningslikethis#mymoodtoday#tahini #stilllifegallery#storyteller#thefeedfeed#feedfeedglutenfree #glutenfreerecipes #glutenfreefood #gargeran #foodisraeli#israeli_kitchen #kitchenil#photograpylovers #stylingideas #stylingbyme#helthyfood #glutenfreesalad#saladrecipe #Caipirinha_ii020119#אוכל#אוכלישראלי #טחינה

A post shared by MIRI MOSHE (@_mirimoshe_) on

קרן אביעל

View this post on Instagram

שנה חדשה מבחינתי זה הזמן להציב יעדים, והשנה החלטתי שאנחנו הולכים על שנה בריאה יותר! מה זה אומר? להכניס רכיבים מזינים ובריאים לכל ארוחה! הטחינות של בארכה זה בדיוק מה שאנחנו צריכים, במיוחד לפאלפלים השווים שהצד המוכשר שלי החליט להכין! סופר טעימה, במרקם קטיפתי שאפשר לאכול אותה גם כך כמו שהיא! והשדרוג: בקבוק לחיץ, פשוט לזלף בקלות על כל מנה! איזה טעמים אתם שואלים? טחינה גולמית מעודנת שומשום מלא וטחינה גולמית מעודנת שום לימון. מה הייתם בוחרים? @baracke.il #טחינהבארכה #מברוכ_על_הבארכה #momswithcameras #parenthood #instamom #ig_MotherHood #clickinmoms #momlife #motherhoodrising  #thehappynow #honestmotherhood #inspiremyinstagram #littlestoriesofmylife #momootd #momstyle #momfashion #momswithstyle #babiesofinstagram #candidchildhood #instakids #kidsforreal #inspiremyinstagram #umh_kids #letthekids #israeli_kitchen #whiterussian_ii030119

A post shared by K E R E N A V I E L (@keren_aviel) on

מלינה פליסטקין

חן שוקרון

 

View this post on Instagram

יודעים מה הוא חומר הגלם הכי טרנדי עכשיו בעולם הקינוחים? אחרי שהמאצ׳ה כבשה אותנו בסערה, עכשיו עושה את זה הטחינה הגולמית, ושילוב של בראוני שוקולד רכים ועשירים יחד עם טחינה זה הדבר! השתמשתי בטחינה הגולמית החדשה של בארכה שמגיעה בבקבוק לחיץ שעושה את החיים לפשוטים וקלים. מתכון בתגובות, אל תפספסו!! #טחינהבארכה #מברוכ_על_הבארכה #tahini #tahinibrownies #tahinibrownie #buzzfood #delicious #metukim_sheli #yahoofood #buzzfeedfood #tasty #brownies #thekitchn #feedfeed #thefeedfeed #thebakefeed #imsomartha #marthabakes #food52 #f52grams #food #foodie #foodil #instayum #yummy #instagood #foodblogger #foodstagram @baracke.il #טחינה #בראוניז

A post shared by Chen Shukrun 🍰 מתוקים שלי (@shukrun_chen) on

 

נוי פירסט

 

ורד הורן

View this post on Instagram

DONT DISTURB!😜 פתחתי שולחן. נא לא להפריע!😜 זה רק אני, הפלאפל שלי, הסלטים וכמובן הטחינה. בארכה יצאו עם שני מוצרים חדשים, טחינה גולמית מעודנת שומשום מלא וטחינה גולמית מעודנת שום לימון. והם בבקבוק לחיץ!!!🙌🏻 הלכתי לזלף לעצמי מלא מלא טחינה ולזלול. תכף אשוב🤣 @baracke.il #טחינהבארכה #מברוכ_על_הבארכה . . . . . . . #dinnerisserved #falafel #israelifood #foodheaven #foodography #foodoftheday #foodiegram #foodshot #foodvsco #foodpost #foodlove #foodshare #foodlife #yummyfood #pandoraring #pandorabracelet #fairylights #blondies #blondegirl #homestyling #israel #israeli #igersisrael

A post shared by vered horen 🌹ורד הורן (@veredstyle) on

אושרת איתן

 

View this post on Instagram

אתמול הכנתי ערייאס שהפך באופן קבוע למאכל המועדף עלינו מאז הפעם הראשונה שהכנתי (מתכון כולל שלבים בהייליט). רק שהפעם הטחינה גנבה לו את ההצגה טחינה של בארכה בבקבוק לחיץ סופר נוח וגאוני, אני באמת לא יודעת איך לא חשבו על זה עד היום. הטחינה במרקם קטיפתי וניתן לאכול אותה כמו שהיא ככה שרק זילפתי אותה מעל הערייאס וזה היה פשוט מושלם חסך לי את ההכנה של הטחינה ותודות לבקבוק הלחיץ גם לא היו הרבה כלים🙈 אה וגם היו טעמים לבחירה טחינה גולמית מעודנת שומשום מלא וטחינה גולמית מעודנת שום לימון, רק אגלה לכם שהיה לנו מאוד קשה לבחור מבין ה2 אז ניסינו גם וגם. #טחינה_בארכה #מברוכ_על_הבארכה

A post shared by Oshrat Eitan (@oshrateitan) on

נתנאל יטדגי

ענת הראל

View this post on Instagram

אני מודה ! אני מכורה לטחינה גולמית 👅 מבחינתי זו תוספת טעם אולטימטיבית כמעט לכל דבר . אני מוסיפה אותה לסלט שאני אוכלת כל ערב וגם לסנדביצ’ים המפנקים שאני מכינה לעצמי במהלך היום. 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪 יש בה אמנם לא מעט קלוריות , אבל יש בה גם ערכים תזונתיים חשובים כמו סידן , ברזל וחלבון ולכן כמו כל דבר בחיים – דברים טובים צריך לצרוך במידה . ואיזה כיף לי שבארכה יצאו עכשיו עם שני מוצרים חדשים של טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא ועוד אחת מתובלת עם שום ולימון ושתיהן בבקבוק לחיץ וכ״כ נוח- פשוט אושר בצלחת שלי !!! 🤗 כל כך טעימה ובמרקם קטיפתי שאפשר לאכול אותה גם כך כמו שהיא ולשלוט בקלות בכמות 👌🏽 • @baracke.il • #מברוכ_על_הבארכה • #טחינהבארכה

A post shared by Anat Harel (@anat_harel) on

יונתן ידורבסקי

 

שרית נובק

View this post on Instagram

בוקר טוב ויום גשום ומוצלח יקרים שלי 💚💚💚 היום ארוחת בוקר ירוקה וטעימה עם לחמניות טחינה ועוד קצת טחינה לטבילה. #טחינהזההשחורהחדש #טחינהבארכה #מברוכ_על_הבארכה @baracke.il איך מכינים לחמניות טחינה? הנה המתכון, ובואו גם לסטורי: המצרכים: 4 ביצים 6 כפות טחינה גולמית כפית וחצי אבקת אפיה קורט מלח 2 כפות סילאן חצי כוס קמח כוסמין כף שומשום מערבבים את כל החומרים, ואופים במולטיקייק או מכניסים לתבנית מאפינס ואופים ב-170 מעלות כ-15 דקות . . . #baking #greens #bakestagram #tahini #israeli_kitchen #breakfast #thebakefeed #thefeedfeed #feedfeed #f52grams #instafood #foodblogfeed #bentobox #shareyourtable #foodwinewomen #imsomartha #bento #foodphotography #theartofplating #buzzfeedfood #thekitchn #hautecuisines #foodil #thebakefeed #gargeran

A post shared by Sarit Novak (@misspetel) on

שירה ארבל

נדיר אליהו

אופיר כהן

View this post on Instagram

שבת בבוקר….יום יפהה☀️☀️ אז קחו גזיה, תחתכו ירקות וצאו לפיקניק בטבע…🥒🥕🍅 וכדי לשדרג את הכל אפשר סוף סוף אפשר לקחת גם טחינה בשני טעמים ממכרים בבקבוק נוח ופשוט ללחוץ🙌🏻 תהנווו🏞🍳 #טחינהבארכה #מברוכ_על_הבארכה .. .. .. .. #eatwellbewell #wellnescoach #healthylifestylecoach #fitandhealthy #healthyfit #tahini #eatwell #eatclean #healthybreakfast #healthyfood #foodporn #foodphotography #eeeeeats #foodies #אורחחייםבריא #בריאות #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונה #כושר #iamwellandgood #holisticliving #foodstylist #instafood #fitfoodporn #fitfoodie

A post shared by Ofir Cohen (@my.fitway.oflife) on

ליאת אליאב

מורן שופן

עדן שלמוני

View this post on Instagram

אתמול הכנתי את הארוחה הטעימה והמהירה בהיסטוריה! קצצתי בצל וגירדתי עגבניה. עירבבתי הכל עם קילו בשר טחון והכנסתי לתנור. תוך כדי, בתבנית אחרת, הכנסתי גם חציל בלאדי חצוי. אחרי חצי שעה הוצאתי את שניהם. זילפתי מלא טחינה הישר מהבקבוק הלחיץ החדש של בארכה. על החציל זילפתי את הטחינה שום לימון האקזוטית ועל הסינייה זילפתי את הטחינה שומשום מלא. ואז בראל שאל “מה כבר מוכן?!” בוודאי מאמי, עניתי, זו הרי הטחינה החדשה, הטעימה של בארכה! במרקם הקטיפתי שכל כך קל להשתמש בה, צריך רק לזלף והופ הארוחה מוכנה 😍 בתאבון! #טחינהבארכה #מברוכ_על_הבארכה

A post shared by Eden (@edencucci) on

שירי וינטר

אלינור קסטב

View this post on Instagram

תפס אותי מזלפת #בעליהצלם😁🤦 . מודה…אני מכורה רצינית לטחינה גולמית😬 ואני תמיד ממליצה לא לוותר על שילוב טחינה בתפריט היומי. היא עתירה בחלבון, סידן, אשלגן, ומינרלים נוספים ודלה בפחמימות, ולכן נחשבת “מזון בריא”. . אז גיליתי מתכון ממכר לעוגיות טחינה וחמאת בוטנים ✌️😁 הן ללא סוכר ומושלמת כקינוח בריא 💪 . עכשיו מה הבעיה?… שאני לא עוצרת בעוגיה…. . לפני שהעוגיה נכנסת לפה, אני חייבת זילוף קטן של “בארכה” מלמעלה (כאילו אין מחר, #מהמגזימים) 🤦😁 . נו מה לעשות, אני הרוסה על המרקם הקטיפתי והמעודן שלה, שלא נדבר על זה שנוח לי עכשיו יותר מתמיד, כי הבקבוק הלחיץ הזה משדרג לי את כל החוויה 😂 ומקל לי על על החיים חחחח #בארכהאתםאש🙏💪 #מברוכ_על_הבארכה #טחינהבארכה @baracke.il . בקיצור, קבלו מתכון פגז 💥 על חלל, ולא להכין: . חומרים ל 20-25 עוגיות . 1/2 כוס (100 גרם) טחינה מלאה גולמית של “בארכה” 1/2 כוס (130 גרם) חמאת בוטנים טבעית, ללא מלח וסוכר 1/2 כוס (140 גרם) סירופ מייפל אמיתי כ-2/3 כוס (100 גרם) שמן קוקוס מומס 1/2 2 כוסות קמח תופח (אפשר חצי לבן וחצי מלא) . לשדרוגים: 1-2 כפות שיבולת שועל/חמוציות ללא סוכר/שוקולד צ’יפס מריר . + מחממים תנור ל-170 מעלות. + טורפים היטב בקערה גדולה טחינה, חמאת בוטנים, מייפל ושמן קוקוס, עד לקבלת בלילה חלקה. + בקערה נפרדת מערבבים קמח ומעט מלח (לאווריריות מרובה אפשר לנפות. לביסים מקפיצים אפשר להשתמש במלח ים אטלנטי גס). + מוסיפים בהדרגה את הקמח לקערת הבלילה, בוחשים בכף עד שמתקבל בצק רך וחלק + יוצרים עוגיות שטוחות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 5-7 דקות, עד שהשוליים מזהיבים אך המרכז רך למגע (חשוב לא לייבש אותן, במיוחד אם מוסיפים שיבולת שועל). + מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן לחלוטין לפני שאוכלים . . . . . . . . . . . #מתכוןבריא #עוגיותטחינה😋 #wintermood #fitmommy #fitnessmom #כושר #אימוןאישי #מאמנתאישית #מאמנתכושרלנשיםאחרילידה #בטןשטוחה #אימוןלחייםבריאים #אימוןבחורף #healthylifestyle #healthymind #healthymom #healthyfood #fitnees #אימוןפונקציונלי #אימוןכושראישי #בריאזההחיים #myway #workforit #workoutmotivatio

A post shared by 🌸Elinor Katsav Dayagi🌸 מאמנת (@elinor_katsav) on

לורן חרבנברוק

אילנה כספוב

עידית נרקיס כץ

View this post on Instagram

כל שישי בערב אנחנו אוכלים אצל ההורים של ערן ארוחת ערב גדולה. מפה לשם התקבע ההרגל של לאכול סלט וחציל בתנור בשישי בצהריים, כארוחה קלה. אם אנחנו מרגישים פנסי, אנחנו מוסיפים ביצה קשה ופיתה ואוכלים סביח ביתי, אבל כך או כך הטחינה נשפכת כמים. לבארכה יש טחינה גולמית מלאה חדשה ומעולה שמגיעה בבקבוק לחיץ. הבן שלנו אפילו ניסה לכוון אותו ישר לפה 😂 המתכון לחציל בתנור: קולפים את החציל באופן חלקי והופכי אותו לזברה. חוצים אותו לרוחב לשני חצאים קצרים ופורסים כל חצי לפרוסות ברוחב של כחצי ס”מ. מברישים (ולא מזלפים!) שמן זית משני הצדדים, מתבלים במלח ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות, כ-20 דקות, עד שהחציל משחים. אופים בתכנית צלייה כלשהי או בטורבו. הפוסט בשיתוף @baracke.il #טחינהבארכה #מברוכ_על_הבארכה #ad

A post shared by Idit Narkis Katz (@iditnarkis) on

רוני לאופר

אלעד בייבי

יעל ניב

View this post on Instagram

מהרגע שראיתי את הקרקרים האלו באתר @supergoodcoil התחשק לי לנסות. בשבת הכנתי בפעם הראשונה את הקרקרים מקמח עדשים כתומות של @raheli ומיותר לציין שזו גם פעם ראשונה שבכלל רכשתי אחד כזה 😉. אם יש משהו שלאחרונה אני אוהבת ממש זה גם לנסות מתכונים חדשים אבל הכי חשוב שיהיו קלילים ומהירים וזה לגמרי עונה על הדרישות. חתכתי אותם כמקלות ארוכים ובמהלך השבוע נישנשנו אותם בעבודה. הבוקר, לפני שיצאתי לעבודה, כשישבתי עם הרשימה היומית ומנת ירקות שלפתי גם את הטחינה החדשה של @baracke.il . אמרתי כבר שאני אוהבת שמקלים על חיי? אז עכשיו הם יצאו בשני מוצרים חדשים: טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא וטחינה מעודנת שום ולימון (שעדיין לא ניסיתי) בבקבוק לחיץ. לחצתי מהבקבוק אל קערית קטנה וזהו. טבילה של טעם לקרקרים ולירקות ואני מסודרת. ועכשיו כבר עובדת במרץ למחוק מהרשימה כדי שאוכל להתחיל סופשבוע עם פחות מטלות על הראש. #מברוכ_על_הבארכה. רקע צילום מגנטי ״שולחן קש קלוע לבן״ חדש דנדש שיהיה כבר זמין ביום ראשון באתר עם עוד המון הפתעות 🎉. שישי נפלא שיהיה 🙏🏻 I love trying new recepies and when they are healthy and easy to make it’s even better. For the first time I’ve tried lentil flour to make these crackers by @raheli and it was such a success- easy to make, healthy and so fun to have by sliced veggies and tahini like I did this morning. Photography backdrop is from my Etsy shop. #yaelyanivbackdrops . . . #cosmopolitan_ii040119 #טחינהבארכה #מברוכ_על_הבארכה #lentilflour #tahini #jj_lookingdown #nothingisordinary_ #jj_foodstagram #flatlayfriday #flatlayoftheday #flatlaytoday #pic_food #pic_israel #israeli_kitchen #gargeran #foodil #veganfriendly #glutenfree #ללאגלוטן #photographybackdrops #photobackdrops #foodphotography #backdrops #surfaces #foodsurfaces #רקעיםלצילום #צילוםמוצר #צילוםמוצרים

A post shared by yaelyaniv Backdrops & Stickers (@yaelyaniv) on

ניב כרמל

View this post on Instagram

אין כמו לפתוח את שבת עם ארוחה בריאה בתוספת טחינה (שומן בריא) כדיי להפוך את הארוחה למושלמת😋 חדש – 2 מוצרים חדשים של בארכה: טחינה גולמית מעודנת שומשום מלא וטחינה גולמית מעודנת שום לימון. הטחינה כל כך טעימה ובמרקם קטיפתי שאפשר לאכול אותה גם כך כמו שהיא, טחינה גולמית מעודנת של בארכה בבקבוק לחיץ מעולם לא היה יותר נוח וקל להשתמש בטחינה. זלפו אותה כמו שהיא כדי לשדרג כל מנה. #מברוכ_על_הבארכה #טחינהבארכה

A post shared by NivCarmel-trainer&studio owner (@nivcarmel) on

ג’ני צ’יראוני

 

View this post on Instagram

אני מאוד אוהבת אנטיפסטי- בעיקר בגלל שהירקות שומרים על כל הערכים התזונתיים שלהם, מלאי ויטמינים וסיבים, וטחינה- שאני משלבת אותה כמעט בכל דבר היא כמו הדובדבן של הקצפת- מוסיפה המון טעם, ועכשיו כשיש טחינה גולמית מעודנת של בארכה בבקבוק לחיץ אז זה יותר נוח וקל להשתמש בטחינה. זלפו אותה כמו שהיא כדי לשדרג כל מנה. כל כך טעימה ובמרקם קטיפתי שאפשר לאכול אותה גם כך כמו שהיא!!! ועוד טיפ קטן- בטטה אפויה וטיפה טחינה- תחליף נהדר לרגעים שבהם יש חשק למתוק- יש אפילו מתכונים של קינוחים שבהם יש בטטה וטחינה ביחד- תבדקו אותי .;) אז מאוד רצוי להוסיף אותם לתפריט התזונה שלכם ! @baracke.il #מברוכ_על_הבארכה #טחינהבארכה

A post shared by Jenny Chervoney צ׳רוואני ג׳ני (@jennychervoney) on

אור שפיץ

אירה סימנוב

 

ספיר סופר

 

רותם בן מויאל

 

איציק בראל

 

 

מעיין נדיר

View this post on Instagram

חטיף אנרגיה מושלם! 500 גרם מחית תמרים ללא סוכר 100 גרם טחינה גולמית משומשום מלא “בראכה” 100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 100 גרם פיסטוקים קצוצים גס קוקוס לציפוי אופן ההכנה: מערבבים היטב את התמרים, טחינה, אגוזי המלך והפיסטוקים. אם התערובת קשה מדי ניתן לחמם מעט במיקרו או להוסיף מעט מים. מקררים היטב את התערובת. בידיים רטובות יוצרים כדורים ומצפים בקוקוס. זהירות, ממכר! baracke.il@ #טחינהבארכה #מברוכ_על_הבארכה

A post shared by maayan nadir מעיין נדיר (@maayannadir) on

אורטל שטרית