סיסמתך תשלח אליך בדואר אלקטרוני

מתכון קעריות קדאיף במילוי טנזיה

מאת: הלידרים | 8 באוגוסט 2018

גיא מישלי, שף SODEXO ON SITE עם מתכון מיוחד וטעים ללידרים

צילום: דניאל לילה

רכיבים  ל-3 מנות:

שערות קדאיף 200 גרם

פירות יבשים 100 גרם

עלי סלק 200 גרם

בצל סגול 6 יחידות

בטטה 4 יחידות

קרם קוקוס 1 פחית

סילאן

סוכר

מלח

צ’ילי מתוק 2 כפות

קינמון חצי כפית

אופן הכנה:

נכין משערות קדאיף קעריות בתוך קוקוט נשמן ונכניס לתנור ל160 מעלות

 

למילוי:

נתבל פרגית בסילאן נצרוב על פלנצ’ה  ונחתוך לקוביות.

במחבת נפרדת נטגן בצל לרצועות עד השחמה נוסיף 2 כפות סוכר ונטגן עד לקבלת כרמל.

נוסיף כוס מים, 3 כפות סילאן, כפית מלח, חצי כפית קינמון, כף שום כתוש ופירות יבשים ונבשל על אש נמוכה למשך 40 דקות.

נוסיף עלי סלק.

את המילוי נסדר בקעריות קדאיף ונגיש על מצע קרם בטטה צ’ילי מתוק וחלב קוקוס.

נקשט עם אגוזים קלויים.

תגובות

תגובות