סיסמתך תשלח אליך בדואר אלקטרוני

Sweet LOVE: מתכון פאדג’ שוקולד מפנק

מאת: הלידרים | 25 ביולי 2018

לקראת טו באב, רשת קפה גרג מעניקה ללידרים מתכון פאדג’ שוקולד מפנק

ט”ו באב זה בדיוק הזמן לפנק את הלידרים במתכון עוגת פאדג’, תודה לרשת קפה גרג על המתכון.

מרכיבים:

500 גרם שוקולד מריר

200 גרם חמאה

35 גרם סוכר

30 גרם קמח

8 ביצים מופרדות

 

אופן ההכנה:

יוצרים בן מארי- מניחים בתוך קערת אלומיניום את השוקולד והחמאה, מחממים מים בסיר ומניחים את הקערה מעל עד שמגיעים למרקם חלק ואחיד של השוקולד והחמאה.

מפרידים את הביצים ל2 קערות נפרדות.

את קערת החלמון מקציפים עם 15 גרם סוכר עד לקבלת קצף אחיד ומוסיפים את הקמח לעוד קצת ערבוב.

את קערת החלבון מקציפים עם 20 גרם הסוכר הנותרים עד לקבלת מרקם אחיד.

מקפלים את הקציפה של החלבון עם הקציפה של החלבון ומשווים טמפרטורה עם השוקולד באטיות לתוך הקציפה. חשוב מאוד לקפל באטיות את כל המסה ולא יותר מדי.

משמנים היטב את התבנית מניחים את כל המסה בפנים, מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים כ 20 דקות. יש לבדוק במרכז העוגה שנאפתה כמו שצריך על ידי קיסם שיוצא נקי.

 

טופינג על העוגה

300 גרם שוקולד לבן/ אפשר להמיר לשוקולד מריר

100 גרם חמאה

אופן ההכנה:

מחממים מים חמים בסיר מניחים קערת אלומיניום על הסיר [יוצרים בן מארי] מניחים את כל המוצרים בתוך הקערה, עדיף לפרק את השוקולד לקוביות כדי שנגיע להמסה שווה וחיבור נכון עם החמאה, מערבבים בעדינות עד שמגיעים למרקם חלק ואחיד [ לאחר שהעוגה נחה במקרר כ 1/2 שעה נמרח את הטופינג של העוגה מעל ונכניס למקרר]