סיסמתך תשלח אליך בדואר אלקטרוני

המלצה ללידרים: ימי ראשון במסעדה האיטלקית פומו

מאת: הלידרים | 5 במאי 2018

בכל יום ראשון המסעדה האיטלקית פומו מאפשרת לכם קפיצה קטנה לאיטליה עם מגוון מנות ספיישל אותנטיות ואווירה איטלקית משובחת. ולכבוד האביב – פתיחה חגיגית של הפיאצה החיצונית

המסעדה האיטלקית פומו מהדקת את הקשר למטבח האיטלקי על מטעמיו הרבים, ומקיימת  מידי יום ראשון חגיגה איטלקית אותנטית הכוללת מנות ספיישל חדשות, הרמת כוסית למטבח האיטלקי עם מגוון רחב של יינות תוצרת איטליה ומוסיקה איטלקית לאורך כל הערב. בנוסף, תיערך פתיחה חגיגית של הפיאצה החיצונית לכבוד האביב.

בין המנות החדשות ממטבחו של השף, שחר ברנע אפשר יהיה למצוא מגוון ברוסקטות ומיני פיצות Pizzette, כמו:

פיצטה בוראטה שמנת ופרמז’ן ועגבניות שרי צלויות

פיצטה דג ים יוגורט, רוטב עגבניות צהובות וזוקיני

ברוסקטה רוסטביף עגבניות, בצל, אורוגולה, פקורינו ואיולי חרדל

ברוסקטה שרימפס וארטישוק פטה, צ’ילי ואיולי פלפלים

ברוסקטה אנשובי

המנות ישולבו בתפריט מידי יום ראשון בערב החל מהערב

פומו

צילום: אפיק גבאי

 

לצד מנות הדגל האהובות של המסעדה:

סלט פרימוורה אנדיב, סלק, חסה סלנובה, גבינת בושה ווינגרט תאנים ; מבחר פסטות כמו, אנלוטי לחי עגל, פרמז’ן, אספרגוס, תרד ברוטב דמי גלאס; לחי עגל בבישול ארוך, גזר צלוי ופירה תפוחי אדמה; בתנור פחמים לברק שלם ביין לבן וחמאה, תפוח אדמה, עגבניות וזיתי קלמטה; מגוון פיצות שיוצאות מהטאבון (ניתן לקבל גם עם גבינה טבעונית), פיצה טרטופו, שמנת, כמהין, מוצרלה, פטריות, פרובלונה וקונפי שום; פיצה קפריצ’וזה, עגבניות, מוצרלה, ארטישוק, פורטובלו וזיתי קלמנטה ; ברוסקטה טונה ועוד..

פומו מתאפיינת בבישול שנוטה יותר לכיוון דרום ארץ המגף וחוגג את עושר הירקות, עשבי התיבול הריחניים ותנור פחמים גדול שמעניק טעם ארומטי למנות הבשר, הדגים ולירקות האנטי-פסטי.

תגובות

תגובות