סיסמתך תשלח אליך בדואר אלקטרוני

אין לכם איפה לעשות את הסדר?

מאת: תמיר ילינק | 28 במרץ 2018

או שיש לכם, אבל אתם רוצים לעשות את זה השנה קצת אחרת?

כמדי שנה הסוהו תציע בערב ליל הסדר (30/3/18) שולחן חג כהלכתו עם ארוחה חגיגית במיוחד. המנות מוגשות למרכז שולחן. על כל שולחן יוצבו הגדות מיוחדות וכמובן צלחת פסח מסורתית עם כל סממני החג.

צילום: איציק בראל

מנות ראשונות פטה כבד עוףברוטב קרמל בלסמי, קרמל רימונים ויין | קבבוני אנטריקוטעל מצע סלסת עגבניות חריפה | יקיטורי פרגיתמיני שיפודי פרגית עשויים על הגריל ברוטב טריאקי | סלט שורשיםגזרים צבעוניים, צנונית, שומשום שחור, כרוב אדום, כרוב לבן, צ’ילי חריף, נבטי חמנייה, נבטים, מיקרו כוסברה וג’ינג’ר כבוש, עם בוטנים ברוטב חמאת בוטנים ויוזו

סושי טייפוןעטוף בסלמון צרוב, מיונז, טריאקי, שבבי בטטה ועירית במילוי טונה חריפה,מלפפון ואבוקדו| פוקימוןאין סייד אאוט במילוי אבוקדו גזר ובטטה עטוף בדף אורז ושבבי בטטה מטוגן בפאנקו. ברוטב ספייסי ויניגרט בעיטור פקאן סיני |גקי רולאין סייד אאוט במילוי סלק, עירית, אבוקדו ודניס בטמפורה עטוף בטמפורת וואסבי סלק עם נגיעות מיונז כמהין | קרייזי ססמיבמילוי אבוקדו, מלפפון, אספרגוס, בציפוי שומשום קלוי ומעל תערובת סלמון, איקורא, מיונז יפני ובצל ירוק

מנות ביניים לאפ גאימנה תאילנדית אותנטית בעלת מרקם טעמים מהמזרח ששודרגה ברצועות פרגית עם בצל ירוק וסגול שום צ’ילי חריף בזיליקום וכוסברה | פאד תאי סוהו ספיישלאטריות אורז רחבות, ברוקולי, פטריות פורטובלו, שעועית ירוקה, בצל ירוק, בטטה, בשר אנטריקוט קצוץ דק, שמן כמהין נענע פלפל חריף, סויה וקורט רוטב פטריות | סלמוןבתנור עם שום, שמן זית

מנות עיקריות  גמבו שיפוד פילה בקרבמרינדת סויה ופלפל סצ’ואן | גמבו שיפוד פרגיתבמרינדת חרדל, סויה, דבש וצ’ילי מתוק | צלעות בלאדיצלעות בלאדי בגידול מקומי

תוספות אורז שום מוקפץ עם עשבי תיבול, ביצה ובצל ירוק | פירה | בטטות צלויות בשמן זית ולימון

קינוחים פרמידת קרם בורלה2 שכבות קרם בורלה קפוא ברוטב קרמל חם, קינמון ובננות

פאדג’ שוקולד חם עם גלידת וניל | מסקרפונה ברוטב תותים ופירות יער|  ניתן לקבל קינוח סורבה

צילום: איציק בראל

כל סועד יוכל ליהנות משתייה קלה חופשית, יין להרמת כוסית ושתייה חמה.

מחיר לסועד:- 399 ₪ | ילד מתחת לגיל 3 ללא עלות, גילאי 12-3: 199 ₪

תחילת הגשת התפריט בשעה 19:30.

תגובות

תגובות