סיסמתך תשלח אליך בדואר אלקטרוני

סופגניית קסם: כך תכינו סופגנייה ב-2 מרכיבים בלבד!

מאת: תמיר ילינק | 7 בדצמבר 2017

לקראת חנוכה, סוגת מציעה מתכון לסופגנייה בהכנה מהירה ופשוטה הכוללת 2 מרכיבים בלבד. מתכון פרווה ללא ביצים, מתאים גם לטבעונים.

מתוך אתר pixabay

חומרים לכ-20 סופגניות

1 ק”ג תערובת קסם לחלה של סוגת

550 – 500 גרם מים חמימים

הכנה

  1. מניחים את החומרים בקערת המיקסר עם וו לישה.
  2. לשים באיטיות עד שהתערובת מתאחדת. מגבירים מהירות ולשים כ-4 דקות עד לקבלת בצק אחיד שנפרד בקלות מדופנות הקערה.
  3. קורצים מהבצק כ-20 חתיכות במשקל 80 גרם כל אחת, ומכדררים.
  4. מניחים את כדורי הבצק על משטח עבודה מקומח, מכסים בניילון או מגבת נקייה ומשהים להתפחה במשך כ-45 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  5. מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של כ-180 מעלות.
  6. מטגנים את הסופגניות בכמה סבבים כ-2 דקות מכל צד, להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
  7. מזריקים לכל סופגנייה ריבה או קרם שוקולד ומאבקים באבקת סוכר.

 

מתוך אתר pixabay