סיסמתך תשלח אליך בדואר אלקטרוני

מה עושים עם הדבש שנשאר? קממבר עם דבש – מתכון שיקי וקל

מאת: הלידרים | 8 באוקטובר 2017

מיוחד, טעים והולך מעולה עם יין. מתכון מעולה לקממבר עם דבש

 

גם אתם קיבלתם שי יפה לחג ובו צנצנת דבש, כלומר עוד צנצנת דבש לאוסף (אחת מהעבודה, מהוועד, מהשכנה..הבנתם את התמונה כן?) חלילה, לא מתלוננים שתהיה לנו שנה מתוקה כדבש. חוץ מזה שהוא גם מאוד שימושי. אבל אם זה לא הספיק הנה עוד מתכון עם דבש סופר פשוט וסופר טעים שדורש מינימום עבודה.

את הסוד הזה גילתה לנו  השפית אולגה קוגן ממסעדת “לילי אנד בלום”. וכן זוהי מנה המוגשת גם במסגרת ארוחת הצהריים של במסעדה התל אביבית הנהדרת.

והבונוס: המנה עובדת מצויין עם כוס יין לצדה.

 

קממבר עם דבש:

המרכיבים:

גוש קממבר איכותי

אגוזי מלך קלויים

דבש

1 לחם

הוראות הכנה – מכניסים את הגבינה לתנור מחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות עד שהגבינה נמסה. לאחר מכן, מפזרים אגוזי מלך שהוקפצו במחבת ובוזקים דבש מעל.

בזמן שהגבינה בתנור פתחו את בקבוק היין החביב עליכם. יאללה בתיאבון!

 

קממבר עם דבש

צילום: בועז לביא