3 מנות צמחוניות של שף גיא מישלי

הלידרים מאת: הלידרים

 

חציל במילוי עגבניות צלויות סויה וטחינה על מצע קרפצ’יו עגבניה

רכיבים: ל 2 מנות:

 

 

להכנת הקרפציו:

 

להכנת חציל ממולא:

 

מלית לחציל:

 

מומלץ להגיש עם משולשי  טורטיה מטוגנים.

צילום: גיא מישלי

 

 

כדורי סויה  בציפוי קורנפלקס על מצע קרם בטטה

רכיבים:

אופן הכנה:

להכנת הקרם בטטה:

בסיר עמוק נבשל 4 יח בטטה עד ריכוך נסנן ונעביר למגימי’קס, נוסיף מלח פלפל שום ושמן עד לקבלת מרקם חלק

 

להגשה: את הקרם בטטה שנוצר נניח על צלחת הגשה ומעל נניח את הכדורים שיצרנו. מומלץ לאכול חם!

בתיאבון!

 

 

מיני סמבוסק על מצע קרם פלפל קלוי וטחינה

רכיבים:

אופן הכנת המילוי:

להכנת קרם פלפל

צילום: גיא מישלי

 

להכנת הסמבוסק

לאחר התפחה ניצור גומות בלחמניות הבריוש ונמלא בתוכן מהמלית, נסגור ונהדק את הבצק היטב ניתן לטגן או לאפות בתנור על 160 מעלות  25 דקות